Őrbottyán

A nagyközség Pest megyében, Budapesttől 25 km-re helyezkedik el a Gödöllői-dombság vonulatában. Lakosságának száma meghaladja a 7000 főt. Őrbottyánban található az ország egyetlen harangöntő műhelye.


Településünkön az alábbi sportszervezetek működnek:


Hétpróba SE

Őrbottyán Labdarúgóiskola és Szabadidősport Alapítvány

Őrbottyán KSE

Őrbottyáni Csapatok SE


VERESEGYHÁZ
Vízkereszt-kupa 2011
 
Meghívásos kispályás labdarúgó bajnokságot rendeztek 2011. január 8-án a Mézes-völgyi Általános Iskola tornacsarnokában. A Vízkereszt-kupára hat csapat fogadta el a meghívást, Erdőkertes Önkormányzat csapata, Őrbottyán női csapata, Veresegyház női csapata, Rudolf SC csapata, Koránkelők SC csapata és természetesen a rendező Veresegyház Önkormányzat csapata.
vizkereszt_kupa_03.jpg

Reggel 8 órakor az első mérkőzés kezdőrúgását az esemény fővédnöke és támogatója, Pásztor Béla Veresegyház Város polgármestere végezte el. A csoportmérkőzések során kialakult sorrendnek megfelelően következtek a helyosztók, melyen a III. helyet a Rudolf SC csapata szerezte meg, majd a döntő mérkőzés. Ebben Veresegyház Önkormányzat csapata 12-5 arányban nyert Erdőkertes Önkormányzat csapatával szemben, így az első alkalommal átadott vándorkupa a rendezőknél maradt. A fővédnök Pásztor Béla polgármester a díjkiosztón hangsúlyozta, hogy mennyire fontosak az ilyen közösségformáló és egészséges életmódra való törekvést erősítő kezdeményezések, majd különdíjjal jutalmazta a két női csapatot szereplésükért, oklevéllel az összes résztvevő csapatot és az első három helyezett csapat kapitánya egy-egy serleget is átvehetett. Az első helyezettnek járó családos Medveotthon belépőket a nyertesek felajánlották a II. helyezetteknek, így Erdőkertes Önkormányzat csapatának tagjai vették át azokat. Végül Veresegyház Önkormányzat csapata vette át a Vízkereszt Vándorkupát, melyet egy év múlva ugyanitt, újra igyekeznek majd megszerezni.

A győztes Veresegyház Önkormányzat csapatának névsora: Garai Tamás, Jovánovics Károly, Kátai-Benedek Zalán, Koleszár Sándor, Kuli Bálint, Lévai Dávid, Moldvay Miklós, Szalay Tamás

A rendezvény további támogatói: Veresegyház Városi Sportkör mezekkel, veresegyházi GAMESZ a Medveotthonba szóló ingyenes belépőkkel, a Medveotthonüdítőkkel és szendvicsekkel segítette a rendezvény sikeres és színvonalas lebonyolítását.                                                                         

Moldvay Miklós

Forrás: www.veresegyhaz.hu
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 32
Tegnapi: 7
Heti: 79
Havi: 310
Össz.: 102 172

Látogatottság növelés
Oldal: Sport
Őrbottyán - © 2008 - 2024 - orbottyan.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »